Rólunk

Mi boros lányok egy kicsit lazábban tekintünk a borra. Nem félünk tőle, és azt valljuk, hogy nem kell ahhoz bortudósnak lenni, hogy élvezni tudjuk. Nőként nekünk a bor a hétköznapokba csempészett énidőt, a csajos program lehetőségét, a másokhoz való kapcsolódás által megadott közösségérzést, élményt és élvezetet jelent. Ezt szeretnénk másoknak is megmutatni. 

A jó bornak nem kell cégér – tartja a mondás. Ezzel mi is így vagyunk, de mesélni azért nagyon szeretünk róla. Mesélni úgy, hogy azt érezd: „Igen, ezt értem”, „Igen, erre én is kíváncsi vagyok, bár sosem mertem megkérdezni”, vagy úgy, hogy „Jé, ezt nem is tudtam”.

Borsztorik. Ha csak egy szóban kellene összefoglalni, hogy kik vagyunk, és mi a küldetésünk. Borról, borkultúráról, borvidékekről sztorizgatni úgy, hogy az élményt adjon, érthető és emészthető legyen, miközben valós tapasztalás, ismeretanyag és szakember van a történetek mögött.

MIÉRT TÖLTSD VELÜNK A SZABADIDŐD?

KIKAPCSOLÓDÁS

Mert a programjaink lazák, szórakoztatóak és kötetlenek, amelyeken az információ is élménnyé alakul.

KÖZÖSSÉG

Mert a boros közönség mindig közösség. Az igazán jó sztorik ugyanis soha nem egy pohár víz mellett születnek. Nagy egymásra találások, barátságok, szerelmek – mind indulhatnak egy jó bor mellől is.

PROFIZMUS

Mert borban és kultúrában profik vagyunk. Mindkettőben hosszú-hosszú évek óta tapasztalatunk van. Több száz rendezvény, elégedett borbarátok és remek együttműködő partnerek jelentenek garanciát a te elégedettségedre is.

Aktuális

Csapatunk

Név

Név

Név

Filozófiánk

Mit jelent nekünk a bor? Kultúrát, élményt, közösséget!