Programnaptár

Nem szereted a kötöttségeket?

Az alábbi programokat bármelyik időpontra lefoglalhatod

1BORKÓSTOLÓK

Egy kötetlen ismerkedés a borok világával, vezetett segítséggel. Mesélünk neked az adott téma borairól, borvidékeiről, és emellett a borkóstolás rejtelmeibe is bevezetünk. Elmeséljük azt is, hogy mi történik az év során a pincében és a szőlőben, miközben az általad választott tematika borsorát (hungarikum, borvidék, újbor, kóserbor) kóstolhatod.

Ezt a programot a lelkes érdeklődőknek ajánljuk.

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI

2BORÁSZKÓSTOLÓK

Van, amikor a borász házhoz jön. A programon kizárólag egy pincészet borait és borászát vesszük górcső alá. A borászt kóstolgatni nem kötelező, de érdemes. Az ország legjobb fej pincéit látjuk vendégül, akiktől nem ciki kérdezni.

Ezt a programot a lelkes érdeklődőknek és a sokat látott elmélyülőknek is ajánljuk.

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI

3VÁROSI BORSÉTÁK

Borozva, sztorizgatva járjuk a várost a saját lábunkon vagy lovaskocsin ülve. Idegenvezetőnkkel patinás kapualjakba bepillantva lerántjuk a leplet a város elfeledett történeteiről, hogy aztán minden egyes állomáson koccinthassunk a történetek végére.

Ezt a programot a kultúr- és borcsemegét kedvelőknek ajánljuk.

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI

4ÉLMÉNYFOGLALKOZÁSOK

Ha egy tökéletes flowélményre vágysz, akkor válaszd ezt a programot. Alkothatsz a saját örömödre, vagy ajándékba. De a bor minden esetben csak a tiéd.

Ezt a programot az „énidőre” és a lazulni vágyóknak ajánljuk.

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI

5BORSZTORI BORUTAK

Utazás a dűlőkön keresztül a pincék mélyéig. Amikor te mész a borászhoz, hogy megismerd őt, és élményt adjon neked. Mert egészen más egy bort a saját környezetében megtapasztalni, mint akár egy borkóstolón megízlelni.

Ezt a programot a távolabbra tekintőknek ajánljuk.

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI

6BOR-DINING

Gasztroélmény a lakásod falain belül. Válassz vacsorát, mi félig elkészítjük, te befejezed, és néhány izgalmas borral levezeted. És hogy ne maradj tudás nélkül, még a borász is bekukkant hozzád. De nyugi, rá nem kell főzni!

Ezt a programot a felfedezőknek és ínyenceknek ajánljuk, de jelenleg nem elérhető.

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI

7BORPIKNIK

Egy kosárnyi élmény a párodnak vagy a barátaidnak. A helyszín, a program és a bor meglepetés. A ti dolgotok csak annyi, hogy felvegyétek a kosarat, és átadjátok magatokat a piknik élményének.

Ezt a programot szerelmeseknek és kalandvágyóknak ajánljuk.

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI

Ha úgy érzed, időnként szükséged lenne néhány jó ötletre a hétvégi programhoz, iratkozz fel hírlevelünkre!