Borok
Tartályban erjesztett és érlelt száraz fehérbor.
Friss, üde illatában zöldalmás jegyek mellett enyhe ásványosság fedezhető fel. Ízvilágára szintén a zöldalmajegyekkel és krémességgel párosuló ásványosság jellemző, melyet ropogós és friss savak kísérnek, enyhe szénsavas érzettel.
Reduktív eljárással készült száraz fehérbor.
Zöldes-sárga színű erősen muskotályos ízű és illatú, lágy savakkal tűzdelt bor.
Ajánljuk aperitifként, valamint sültek, húsos mártások, tésztaételek remek kísérője.
Fogyasztását 5-7 fokon ajánljuk.
A Cabernet Franc és a Cabernet Sauvignon ízvilágát gyönyörűen tükröző mély rubinvörös színű száraz vörösbor.
A hordós érlelés eredménye a barrique ízvilág, melyet a bor képvisel, így kiválóan alkalmas erősen fűszeres ételek, pörköltek kisérőjének.
Fogyasztást 18-20 ℃-on ajánljuk.